Klasa Ic
Słuchajcie wpadł mi do głowy pewien pomysł. Jeżeli się sprawdzi spoko, jeśli nie no to trudno
Więc postanowiłem założyć forum naszej klasy. Wiem, że jest już to na "nk", ale za bardzo mi ono nie leży Wiadomo, że każdy może wbić na to forum (zwłaszcza jeśli chodzi o nauczycieli) i niestety "nasza-klasa" kojarzy mi się, ze "słitaśnymi" fotkami oraz "krejzolskimi" komentarzami (bez obrazy). Poza tym, tam musimy się trochę ograniczać w tym co piszemy, bo wszystkich słów na takim ogólnodostępnym forum użyć nie możemy ^^. No i nie wszyscy mają konto na nk - bo po prostu nie chcą. Wiadomo o co kaman. Dlatego zakładam to forum.. później ewentualnie wyznaczy się moderatorów do pomocy. Możemy tutaj pisać o wszystkim, wszystko, jak chcemy. Używając różnych słów
P Poza tym jest galeria, a więc klasowe zdjęcia jak najbardziej. Można się wymieniać notatkami czy coś i pytać o różne pojebane pierdoły
Ogólnie co się chce!
Jeżeli ktoś chce to niech się bierze za rejstrację, no a w razie jakichkolwiek problemów piszcie
No zobaczymy, co z tego wyjdzie. Próbowałam coś takiego w moim gimnazjum, ale oni to byli 100 lat za murzynami i woleli n-k :/
podpisano tak w ogóle - Ewelina :p
Ostatnio edytowany przez Eithel (2009-11-03 16:12:51)
Spoko Messi Dopiero dziś stworzyłem to forum dlatego jest jeszcze wiele do poprawki
)
Aha! Jeżeli możecie to w nickach wpisujcie imiona lub ksywy klasowe (np. Damian mógłby wpisać Messi)... ale do niczego nie zmuszam! P Jeżeli jednak nie wpisujecie znanych nam ksyw to piszcie przy pierwszym swoim poście kim jesteście!